21. Sa(n)jam knjige u Istri, pulski festival knjiga i autora
Tema: OTOK-GETO-AZIL
Dom hrvatskih branitelja, od 3. do 13. prosinca 2015., Radno vrijeme: 9-21

I ovogodišnje sajamsko izdanje donosi knjige na popustu od 10 – 70 %. U izložbenom dijelu sudjelovat će gotovo 200 nakladnika, među kojima je i ukupno 30 nakladnika iz Srbije, što je ujedno najveće predstavljanje srpskih nakladnika do sada.

Više od 15 000 naslova pronaći će se u salonima Doma hrvatskih branitelja. Od tematskih štandova posebno mjesto zauzimat će „Pop korner“ namijenjen srednjoškolcima i općenito mladoj populaciji s izborom knjiga, stripova, grafičkih novela i gramofonskih ploča za mlade., a nadovezuje se na novi program Sajma – Book F(or)ever, koji je upravo osmišljen za srednjoškolce.  

DODATNE AKCIJE

Na Sajmu će se svakodnevno po dodatnim popustima naći jedna ili više odabranih knjiga onih autora koji sudjeluju u programu Sajma. Za ove akcije potrebno je svakodnevno pratiti sajamsku web stranicu i društvene mreže na kojima će se objavljivati popis knjiga koje će taj dan biti dodatno snižene.

KNJIGE & NAOČALE

Sajam ove godine surađuje i s optikom Ghetaldus. Naime, svi kupci koji na Sajmu ostvare iznos od 200 kn dobivaju poseban letak optike Ghetaldus koja im daruje popust od 30 % na kupovinu dioptrijskih okvira i sunčanih naočala iz nove kolekcije u optikama Ghetaldus u Puli, Poreču i Pazinu.