Poziv nakladnicima

Poštovani nakladnici,

18. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se od 30.11. do 10. prosinca 2012. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli, u najljepšoj secesijskoj palači našega grada.

Kao i proteklih godina veliki izdavači zauzet će Koncertnu dvoranu Doma hrvatskih branitelja. Predvorje će oživjeti štandovima, Crveni i Plavi salon knjižarski su i namijenjeni manjim izdavačima i tematskim štandovima.
Kako je svake godine interes za izlaganje u koncertnoj dvorani velik, ove godine smo vam odlučili ponuditi i štandove na prekrasnoj velikoj pozornici.

Sajam ostaje dosljedan svojim počecima. Dakle, nakladnik odobrava 50% rabata organizatoru kako bi organizator ponudio kupcu knjige snižene za 20-30%.
Kako bismo što bolje prezentirali najnovija izdanja, na Sajmu ćemo izložiti produkciju nastalu tijekom posljednjih nekoliko godina. U cilju poboljšanja prodaje molimo svakog nakladnika da izabere nekoliko naslova koje ćemo ponuditi po akcijskim cijenama te na izlagačkom mjestu posebno označiti.

Prijaviti se možete do 10. listopada 2012. godine. Uz prijavu je potrebno priložiti najnoviji katalog izdanja koji treba sadržati puni naslov knjige, ime autora, godinu izdanja, cijenu i barkod , uključujući i knjige koje će biti objavljene do početka Sajma. Izbor knjiga vrši se u dogovoru s voditeljicom.

Očekujemo Vas u prosincu u Puli.

Voditeljica prodajnog dijela Sajma: 

Olivera Toić

Direktorica Sajma:

Magdalena Vodopija

Polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Podaci o izlagaču

Za povrat knjiga ukoliko se adresa razlikuje od adrese tvrtke.

Kontakt osoba
Direktor / ovlašteni predstavnik
Popis naslova
Prijava izlaganja

XXL

20.000,00 kn + PDV


XL

15.000,00 kn + PDV


L

10.000,00 kn + PDV


M

7.000,00 kn + PDV