25. Sa(n)jam knjige u Istri GRADOVI U TIJEKU
Od 5. do 15. prosinca 2019.

  • Press

Posebne pogodnosti za članove IKEA FAMILY kluba na 25. Sajmu knjiga u Istri

Zavaljujući suradnji Sa(n)jam knjige u Istri i IKEA FAMILY kluba na ovogodišnjem sajmu članovima Kluba (ili onima koji će to postati na Sajmu) bit će omogućen niz pogodnosti. 

Uz IKEA FAMILY karticu na 25. Sajmu članovi Kluba moći će „povlašteno“ uživati u knjigama, programima i dodatnim popustima:

  • Iskusni sajamski knjižari bit će na raspolaganju članovima Kluba za vođeno razgledanje knjiga, savjetovanje i predlaganje naslova u skladu s čitalačkim senzibilitetom, kako bi se kućna biblioteka dopunila probranim i vrijednim naslovima. 
  • Dodatni popusti na već snižene sajamske cijene posebna su pogodnost za članove Kluba:
         – 5% za kupovinu bilo koje tri knjige,
         – 10% za opremanje kućne biblioteke,
         – na svakih kupljenih pet knjiga članovi Kluba dobijaju jednu gratis, koju poklanjaju hrvatski nakladnici, partneri Sajma u čitalačkoj akciji povodom 25 godina Sa(n)jam knjige u Istri – „Dajte mi libar“.
  • U slavljeničkom raspoloženju, prvih 25 članova IKEA FAMILY kluba, koji se za vrijeme održavanja Sajma prijave na IKEA FAMILY kutku, Sajam daruje specijalnim slavljeničkim darovima – mape, torbe, bilježnice, bookmarkeri, katalozi. (Darovi se dijele svakog dana tijekom Sajma. Jedan IKEA FAMILY član sa svojom Family karticom može dobiti jedan slavljenički dar.)
  • Predzadnjeg dana Sajma (14. 12.) članovima Kluba darujemo 25 ulaznica za istarsku premijeru dugometražnog dokumentarnog filma „Tusta“ (Istarsko narodno kazalište, 14. 12. u 20.30 sati).
  • Članove Kluba u direkciji Sajma dočekat će i besplatna kava.

Od 5. do 15. prosinca posjetite IKEA FAMILY kutak na 25. Sa(n)jam knjige u Istri!

Saznaj više o pogodnostima IKEA FAMILY kluba i učlani se na https://www.ikea.com/ms/hr_HR/ikea-family/