Pula - Dom hrvatskih branitelja, od 1. do 10.12.2017.

Poštovani nakladnici,

ovim dopisom želimo vas pozvati na 23. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati od 1. do 10. prosinca 2017. u Puli, u tradicionalnom prostoru održavanja Sajma - Domu hrvatskih branitelja (austrougarski Marine Kasino).

Ovogodišnja tema Sajma je Intime, poseban program je francuska i frankofona književnost, a regionalni program je Hercegovina čita.

U izložbeno-prodajnom dijelu Sajma pripremili smo niz novosti. Potreba da više i uže surađujemo, imamo individualni pristup prema svim nakladnicima, traži vremena i poseban angažman. Želimo svakom nakladniku dati mogućnost za dodatnu promociju i akcije te prodajni dio učiniti razigranim kao što je i programski dio Sajma. Želja nam je ostvariti jaču interakciju nakladnika i autora s kupcima i vjerujemo da ćete nam u tome svojim sugestijama pomoći.

Kako programski tako i prodajno, Monte Librić se vraća na Sajam kao Librić na Sajmu koji će obimom izdanja biti poput proljetnog dječjeg festivala knjige. U sklopu Librića nalazit će se poseban štand naslova iz pedagogije i štand poklon-paketa za Svetog Nikolu.

Od tematskih štandova izdvajamo: Libar za vajk (43 naslova nove produkcije od kojih će posjetitelji odabrati knjigu za sva vremena), štand autora Sajma i knjiga na programu, poseban štand Histrice. Nakladnicima koji imaju svoj štand neće se naplaćivati prostor na Libriću i na tematskim štandovima.

 


S radošću Vas očekujemo u prosincu u Puli.

Voditeljica prodajnog dijela Sajma:
Tina Zenzerović

Direktorica Sajma:
Magdalena Vodopija

Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditeljici prodaje Tini Zenzerović na e-mail adresu:  prodaja@sanjamknjige.hr ili na tel: 052/218-197.