21. Sa(n)jam knjige u Istri, pulski festival knjiga i autora
Tema: OTOK-GETO-AZIL
Dom hrvatskih branitelja, od 3. do 13. prosinca 2015., Radno vrijeme: 9-21

Tko / Što

Organizator

 Udruga Sa(n)jam knjige u Istri

Castropola d.o.o.


Savjet Sajma: Slavica Ćurković, Jasmina Nina Kamber, Sanja Krelja, Valter Šarić, Vladimir Torbica

 

Programski odbor: Marta Andrić, Vladislav Bajac, Ana Bogišić, Anne-Kathrin Godec, Dario Marušić, Andrea Matošević, Danijel Žeželj

 

direktorica Sajma

direktorica Sajma

Magdalena Vodopija

sudjelovala je u organizaciji i programima mnogih kulturnih i estradnih manifestacija u Puli i Istri, a 1990. godine utemeljila je (bivšu) knjižaru Castropola (zajedno s ocem Boškom Obradovićem i Zoranom Vodopijom), pet godina kasnije pulski Sajam knjige u Istri i potom Udrugu Sa(n)jam knjige u Istri koja organizira Sajam knjige u Istri i Festival dječje knjige Monte Librić, knjižnu nagradu Kiklop, festival Polis… Kao direktorici Sa(n)jam knjige u Istri dodijeljene su joj dvije značajne nagrade: Nagrada Grada Pule 2004. godine i nagrada Istriana, za najuspješniju osobu u Istri u oblasti kulture 2008. godine.

Glavna organizatorica

Glavna organizatorica

Slavica Ćurković

diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu – Odsjeku za pedagogijske znanosti i Visokoj učiteljskoj školi u Puli. U Udruzi Sa(n)jam knjige u Istri radi od 2008. te obavlja poslove direktorice Festivala dječje knjige Monte Librić i glavne organizatorice Sa(n)jma knjige u Istri.

voditeljica ureda za goste

voditeljica ureda za goste

Emina Popović

magistra je povijesti umjetnosti i talijanske književnosti. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Padovi. Od 2015. zaposlena je u Udruzi Sa(n)jam knjige u Istri, a radi kao voditeljica ureda za goste, voditeljica Fellowship programa, prevoditeljica i kustosica sajamskih izložbi.    

 

 

autor vizualnog identiteta i dizajner sajma

autor vizualnog identiteta i dizajner sajma

Danijel Žeželj 

Autor je stripova, animiranih filmova, grafičar i ilustrator. Stripove i ilustracije objavljivao je s izdavačima DC Comics/Vertigo, Marvel Comics, Dark Horse, The New York Times Book Review, The Harper's Magazine, Grifo Edizioni, Hazard, Dargaud, itd. Autor je vise od dvadeset grafičkih novela i tri animirana filma, A Different Bunny (2010), Fibonaccijev kruh (2012) i Tisuću (2014.). Živi i radi u Brooklyu i Zagrebu.

Za dodatne informacije: www.dzezelj.com

DIZAJNERSKI TIM

DIZAJNERSKI TIM

Boris Greiner, Hrvoje Đukez, Joško Gamberožić 

voditeljica prodaje

voditeljica prodaje

Nina Plovanić

u prodajnom djelu Sajma radi od 2010.godine, a kao voditeljica prodaje na Sajmu knjige i Monte Libriću radi od 2015. Iskustvo rada na organizacijskim poslovima stekla je radeći i na brojnim pulskim glazbenim festivalima.

Odnosi s javnošću

Odnosi s javnošću

Iris Mošnja

magistra je hrvatskog jezika i književnosti. Diplomirala je na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Od 2010. godine radi u Udruzi Sa(n)jam knjige u Istri. Urednica je internet stranice Sajma i Monte Librića, suradnica je na katalozima te obavlja poslove odnosa s javnošću.

Izvršna organizatorica

Izvršna organizatorica

Lovorka Lisičić

Nesuđena pravnica, već gotovo dvadeset godina radi kao glazbena managerica. Sudjelovala je u organizaciji više stotina koncerata i glazbenih manifestacija te zastupa(la) brojne glazbene izvođače (Ivana Banfić, grupa "Karma", Boris Novković, Minea...). Od 2002. radi na Sa(n)jam knjige u Istri kao izvršna organizatorica.

voditelj tehnike

voditelj tehnike

Matko Plovanić

diplomirao je politehniku na Visoko tehničko-poslovnoj školi u Puli i stekao zvanje bacc.ing. proizvodnje. Za  Udrugu Sa(n)jam knjige u Istri radi od 2009. Obavlja poslove voditelja tehnike i pomoćnog dizajnera.

fotografkinja

fotografkinja

Tanja Draškić Savić

Diplomirani Majstor umjetničke fotografije po licenci Famous Photography School - USUF IVAS International Visual Art Society Beograd. Za svoj rad je višestruko nagrađivana. Članica je FEP (Federation of European Photographers) i HDLU-a Istre. Od 2012. godine radi kao službena fotografkinja za Sa(n)jam knjige u Istri i Monte Librić.

 

Prethodna / Sljedeća