21. Sa(n)jam knjige u Istri, pulski festival knjiga i autora
Tema: OTOK-GETO-AZIL
Dom hrvatskih branitelja, od 3. do 13. prosinca 2015., Radno vrijeme: 9-21

Poštovani nakladnici,

ovogodišnji 21. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se od 3. do 13. prosinca 2016. pod tematskom odrednicom "Otok-Geto-Azil" s kojom otvara jedanaestodnevnu raspravu o novovremenoj getoizaciji slobode govora i slobode misli te o suvremenim pozicijama migranata, azila i azilanata, dok će se otokom baviti i kao utopijskim mjestom i paradigmom poetičnog i literarnog prostora. Sajam će okupiti niz hrvatskih i inozemnih književnika, strip-autora, znanstvenika i kulturologa koji će predstaviti svoja najnovija djela te na zadanu temu raspravljati literarno-poetski, filozofsko-antropolški, politički i pravno.

Raspored štandova u izložbenim prostorima Doma hrvatskih branitelja ostaje većim dijelom kao i proteklih godina. Veliki izdavači zauzet će centralnu Koncertnu dvoranu. Crveni salon bit će rezerviran za manje izdavače i tematske štandove (strip, glazba i sl.) dok će se u prostoru Plavog salona predstaviti zemlja gost, literatura za djecu i alternativna literatura. Sajam ostaje dosljedan svojem konceptu prodaje. Nakladnik odobrava 50% rabata organizatoru kako bi organizator mogao ponuditi kupcu knjige snižene između 20-30%. U želji za što kvalitetnijom prezentacijom novih izdanja, posebno ćemo izložiti produkciju tekuće godine i onu nastalu tijekom posljednjih nekoliko godina.

Svaki izdavač, ukoliko to želi, imat će prostor na svojem štandu za akcijsku, tzv. outlet ponudu. Stoga Vas pozivamo da se za odlučite za outlet ponudu i pošaljete dodatnu listu naslova s već formiranim cijenama u kategorijama od 20, 30 te 50,00 kn (s pdv-om) na koje nam odobravate rabat od 20%.

Za sudjelovanje na 21. Sa(n)jam knjige u Istri možete se prijaviti do 16. listopada 2014. godine. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu koja se nalazi s lijeve strane ovog teksta pošaljete na

e-mail: prodaja@sanjamknjige.hr.

 

Uz prijavu je potrebno priložiti najnoviji katalog izdanja koji treba sadržavati:

puni naslov knjige,  

ime autora,

godinu izdanja,

cijenu i

barkod,  

uključujući i knjige koje će biti objavljene do početka Sajma.

 

Izbor knjiga koje će se izložiti na Sajmu vrši se u dogovoru s voditeljicom prodaje.

 

S radošću Vas očekujemo i ovog prosinca u Puli.