Sa(n)jam knjige u Istri

Nulti dan

Poštovani i dragi knjižničari i knjižničarke,

Pulski Sajam već tradicionalno započinje tzv. Nultim danom, rezerviranim upravo za vas, za struku, a u skladu s temom za ovogodišnji Nulti dan osmišljen je i poseban program pod nazivom „1914. u knjižnicama“.

Kao autorski sajam željeli smo Nulti dan obilježiti i knjižničarima – autorima. Želja nam je “osvjetliti” značaj knjižnice i knjižničara u našem društvu, predstavljanjem njihovih kreativnih snaga. Stoga smo izdvojili poseban štand za knjižničare – autore kako bismo izložili njihova djela (poeziju i prozu), neovisno o tome tko su nakladnici tih djela – knjižnice, komercijalni nakladnici, vlastita izdanja. Uz štand knjižničara imat ćemo i poseban program  Knjižničari kao autori koji će oblikovati i moderirati Ivanka Stričević. Ovaj program Sa(n)jam knjige u Istri organizira u suradnji s Odjelom za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.  Molimo sve knjižnice, čiji djelatnici pišu i objavjuju knjige, da kontaktiraju voditeljicu prodaje Sajma Tinu Zenzerović (prodaja@sanjamknjige.hr), najkasnije do 13.11.2014..

Dan prije početka ovogodišnjeg Sajma, 03. prosinca, knjižničari će ponovno imati priliku prvi razgledati postavku Sajma te uz stručno vodstvo knjižara i predstavnika nakladnika imati mogućnost i prvi birati i kupovati knjige uz značajne popuste. Od prve godine njegovog postojanja na Sajmu jednako sudjeluju i veliki i mali nakladnici, oni renomirani i oni koji su na tom putu, stoga na taj način daje izravnu potporu malim nakladnicima.

Bila bi nam izuzetna čast kada biste se odazvali našem pozivu na ovogodišnji Nulti dan!  

Organizator snosi troškove smještaja (noćenje) i obroka, dok troškove puta snosite sami.

Sa strane se nalazi i program Nultog dana te prijavnica za isti, rok za prijavu je 17.11.2014., a ispunjeni dokument treba poslati na tajnica@sanjamknjige.hr

Kontakt osoba je Nina Plovanić, voditeljica Nultog dana, kojoj se možete obratiti na tajnica@sanjamknjige.hr ili na 052/ 218 – 197.

Nadamo se vašem odazivu i veselimo vašem dolasku! Svojim dolaskom podržat ćete dvadesegodišnja nastojanja pulskog sajma.

 

 

Prethodna / Sljedeća