Sa(n)jam knjige u Istri

Novi i tradicionalni programi na Sajmu

16.10.2014

 

OVOGODIŠNJI PROGRAMI

U deset sajamskih dana očekuje nas više od sto programa: promocija knjiga i autora, okruglih stolova, panel diskusija, stručnih skupova, izložbi, performansa, filmova, koncerata… Suvremeno tematiziranje "1914." i "stripa" u njezinim povijesnim i kulturološkim kontekstima posebno su osmišljeni u programima koji se dotiču tematskih odrednica: Jučerašnji svijet, Puna je Pula, Café Herrenhof, "Mlada Bosna" u egzilu te Jučerašnji svijet u stripu.

Ovogodišnji 20. Sajam svoj će okrugli jubilej obilježiti s gotovo svim dosadašnjim tradicionalnim programima. Novi naslovi u književnoj produkciji, novi modeli predstavljanja autora, okrugli stolovi, kvalitetne rasprave o knjizi, književnosti, kulturi i društvu, kao i popratni programi s filmovima, koncertima, izložbama, performansima…, odvijat će se na programima Doručak s autorom, Bertijev program: Ljubav na drugi pogled, Suton uz knjigu, Razgovor iza zavjese, Istra ispod kore, Autor čita autora, Revija filma, Bijelo i crno more, Druga obala / L'altra costa…, programi su koji pulski Sajam čine jedinstvenim i prepoznatljivim.

Stručni i znanstveni skupovi i ove godine bit će neizostavni dio sajamskih događanja, a ostvarit će se na Fellowship programu – Kumpanija od libra te na Međunarodnoj konferenciji Nakladništvo – trendovi i konteksti s temom Digitalni autori i elektroničke knjige

 

OPISI PROGRAMA

Posljednje vijesti

Istarska razglednica

18.12.2014 Sajam

Istarska razglednica

Ne čitam i ne pušim

12.12.2014 Sajam

Ne čitam i ne pušim